Naritaweg

Construsoftbimawards - Naritaweg
Kategorie Kleine Projekte
Jahr 2019
Land Benelux
Organisation System Flex B.V.
Verfasser Sidney Haarmans
Auftraggeber Keesing Media
Ort des Bauwerkes Naritaweg Amsterdam

Gezien wij in de afbouw fase werken, is het van belang dat alles precies past (op 1 mm nauwkeurigheid). als dat het niet doet zie je dat in het eindproduct.
Dit project was een ontwerp van een architect waarbij de vloerlijnen die op een aangeleverde CAD tekening aangegeven waren. Deze lijnen moesten overeen moesten komen met de schuine wanddelen. Het eindresultaat is een optische illusie waarbij het voor het oog wat lastig is op te maken wat er aan de hand is. Het is geen living Escher maar met een dag langer de tijd hadden we het er best van kunnen maken.

As we work in the completion phase, it is important that everything fits exactly (to 1 mm accuracy). if that does not work, you will see that in the end product.
This project was a design by an architect with the floor lines indicated on a suplied CAD drawing. These lines had to correspond to the sloping wall sections. The end result is an optical illusion in which it is somewhat difficult for the eye to see what is going on. It is not a living Escher but if we had a day longer I am sure we could have made it one.

Hinterlasse ein Kommentar

  Abonnieren  
Benachrichtige mich bei