ITHO Daalderop

Construsoftbimawards - ITHO Daalderop
Category Small Scale Projects
Year 2020
Country Benelux
Organization System Flex
Author Toin van Gils
Client Studiosign
Place of construction Schiedam
Tags

ITHO Daalderop Schiedam
Elke dag wordt bij System Flex met behulp van Tekla Structures gewerkt aan soms bijzondere en uitdagende projecten.
Met de Construsoft BIM Awards krijgen deze projecten een podium. Deelnemen aan de Construsoft BIM Awards is voor System Flex een geweldige kans om de rest van Nederland, en zelfs Europa kennis te laten maken met ons bedrijf en onze producten.
Binnen de afbouw sector is System Flex als een van de eerste bedrijven begonnen om het tekenwerk uit te voeren met behulp van Tekla Structures.
Voor de renovatie van de kantoor ruimtes van ITHO Daalderop te Schiedam hebben we in opdracht van Studiosign de complete 2e etage leeg “getrokken”. Na het plaatsen van het nieuwe plafond zijn we gestart aan de heropbouw van de werkruimtes. Een combinatie van wanden, Flex-Stud met de nieuwe zwarte Flex Industrial 4 deling met stoere bijpassende kader deuren. In combinatie met de foto wanden is dit weer een ruimte om van te genieten!

Every day at System Flex, using Tekla Structures we sometimes work on special and challenging projects.
These projects are given a stage with the Construsoft BIM Awards. Participating in the Construsoft BIM Awards is a great opportunity for System Flex to introduce our company and our products to the rest of the Netherlands and even Europe.
Within the finishing sector, System Flex was one of the first companies to start drafting plans using Tekla Structures.
For the renovation of the office spaces of ITHO Daalderop in Schiedam, we have “cleared” the entire 2nd floor on behalf of Studiosign. After installing the new ceiling, we started rebuilding the workspaces. A combination of walls, Flex-Stud with the new black Flex Industrial with 4 horizontal partitions and matching sturdy frame doors. In combination with the photo walls, this is another space to enjoy!

Leave your comment

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments