Bezoekerscentrum Vijversburg Tytsjerk

Construsoftbimawards - Bezoekerscentrum Vijversburg Tytsjerk
Kategorie Kommerzielle Projekte
Jahr 2017
Land Benelux
Organisation Matel Metaal BV
Verfasser Studio MAKS Rotterdam
Mitverfasser Steinfort glas
Auftraggeber Matel Metaal BV
Ort des Bauwerkes Vijversburg

It concerns a state of the art pavilion made out of glass, its function is a visitors center for “Park Groot Vijversberg” in the village of Tytsjerk. The design of the pavilion is created towards stimulating the general experience of the park, and fits in the natural atmosphere. The exterior of the pavilion has a transparent appearance, and is therefore able to blur away in the green environment. Additionally, in order to create appropriate proportions relative to the main building the overall design has taken height differences in regard. This allows to generate the optimal experience for the visitors of the park.

It concerns a state of the art pavilion made out of glass, its function is a visitors center for “Park Groot Vijversberg” in the village of Tytsjerk. The design of the pavilion is created towards stimulating the general experience of the park, and fits in the natural atmosphere. The exterior of the pavilion has a transparent appearance, and is therefore able to blur away in the green environment. Additionally, in order to create appropriate proportions relative to the main building the overall design has taken height differences in regard. This allows to generate the optimal experience for the visitors of the park.

Hinterlasse ein Kommentar

  Abonnieren  
Benachrichtige mich bei