Bezoekerscentrum Vijversburg Tytsjerk

Construsoftbimawards - Bezoekerscentrum Vijversburg Tytsjerk
Kategoria Projekty komercyjne
Rok 2017
Kraj Benelux
Organizacja Matel Metaal BV
Autor Studio MAKS Rotterdam
Współautorzy Steinfort glas
Klient Matel Metaal BV
Miejsce budowy Vijversburg

It concerns a state of the art pavilion made out of glass, its function is a visitors center for “Park Groot Vijversberg” in the village of Tytsjerk. The design of the pavilion is created towards stimulating the general experience of the park, and fits in the natural atmosphere. The exterior of the pavilion has a transparent appearance, and is therefore able to blur away in the green environment. Additionally, in order to create appropriate proportions relative to the main building the overall design has taken height differences in regard. This allows to generate the optimal experience for the visitors of the park.

It concerns a state of the art pavilion made out of glass, its function is a visitors center for “Park Groot Vijversberg” in the village of Tytsjerk. The design of the pavilion is created towards stimulating the general experience of the park, and fits in the natural atmosphere. The exterior of the pavilion has a transparent appearance, and is therefore able to blur away in the green environment. Additionally, in order to create appropriate proportions relative to the main building the overall design has taken height differences in regard. This allows to generate the optimal experience for the visitors of the park.

Komentuj

  Subscribe  
Powiadom o