Bezoekerscentrum Vijversburg Tytsjerk

Construsoftbimawards - Bezoekerscentrum Vijversburg Tytsjerk
Category Commercial Projects
Year 2017
Country Benelux
Organization Matel Metaal BV
Author Studio MAKS Rotterdam
Co-authors Steinfort glas
Client Matel Metaal BV
Place of construction Vijversburg

It concerns a state of the art pavilion made out of glass, its function is a visitors center for “Park Groot Vijversberg” in the village of Tytsjerk. The design of the pavilion is created towards stimulating the general experience of the park, and fits in the natural atmosphere. The exterior of the pavilion has a transparent appearance, and is therefore able to blur away in the green environment. Additionally, in order to create appropriate proportions relative to the main building the overall design has taken height differences in regard. This allows to generate the optimal experience for the visitors of the park.

It concerns a state of the art pavilion made out of glass, its function is a visitors center for “Park Groot Vijversberg” in the village of Tytsjerk. The design of the pavilion is created towards stimulating the general experience of the park, and fits in the natural atmosphere. The exterior of the pavilion has a transparent appearance, and is therefore able to blur away in the green environment. Additionally, in order to create appropriate proportions relative to the main building the overall design has taken height differences in regard. This allows to generate the optimal experience for the visitors of the park.

Leave your comment

  Subscribe  
Notify of