Appartementen Akersloot Raadhuisweg

Construsoftbimawards - Appartementen Akersloot Raadhuisweg
Category Small Scale Projects
Year 2020
Country Benelux
Organization Kromhout Prefab b.v.
Author S. Schaap
Client Melo Bouw Heemskerk
Place of construction Akersloot
Tags

Aan de raadhuisweg in het centrum van Akersloot zal een gebouw met 8 appartementen gebouwd worden. Aan ons, Kromhout prefab is gevraagd de delen die in hout uitgevoerd zullen worden te ontwikkelen en in prefab elementen uit te voeren.
Hierbij hebben wij natuurlijk gebruik gemaakt van Tekla structures met de ontwikkelingen van Construsoft. Met deze componenten van Construsoft hebben wij gevelelementen, dakelementen en de binnenwandelementen kunnen ontwikkelen.Met name voor een snelle ontwikkeling van de kilkeper waren deze onmisbaar ook omdat dit project twee verschillende dakhoeken hanteerd. Mede doordat onze opdrachtgever dit project in Tekla ontwikkeld heeft hebben wij eventuele problemen, die anders pas op het werk naar voren waren gekomen en dus ook ter plekke hadden opgelost moeten worden, kunnen voorkomen.

In the center of the small city of Akersloot in The Netherlands is contractor Melo Bouw from Heemskerk developing an apartment building consisting of 8 apartments suitable for starters. Us, Kromhout prefab b.v., is asked to develop en prefabricate the wooden elements such as the roof, the rooftop floor, facade-elements and the inside walls.

Leave your comment

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments